Hus

WÄLKOMMEN TILL VÅRT HUS

La Francesa Suites Hotel Boutique är en vacker Andalusisk villa som byggdes år 1911, beläget i ett av Málagas bostadsområden bara 300 meter från strandpromenaden som går längs med staden.
Villan, som tidigare var den brittiska konsulens privata bostad i det borgerliga, kommersiella och kosmopolitiska Málaga vid 1900-talets början, byggdes av hans fru med franskt ursprung, i ren andalusiska stil, kronad med en trädgård även det i fransk stil full av apelsin- och citronträd. Varje vår blommar fler an åttio olika arter av rosor bland de sorlande fontänerna.
Enda sen huset byggdes har det i området varit känt som “la casa de la farancesa” (den franska damens hus), vilket är ursprunget till dess nuvarande namn (La Francesa Suites)
I detta nya hotellkoncept kan våra gäster njuta av vår personliga uppmärksamhet, vår exklusiva kvalitet av faciliteter samt ett stort utbud av service och infrmation i form av guidade stadsturer, mat- och dryckestips, sport- och naturaktiviteter, besöka konserter, teatern, för att nämna några saker.

Back to Top