Málaga

Málaga

Beläget  med en 10 minuters bilfärd från vår villa, nås det gamla historiska centrumet i Málaga där hamnen i söder är omgiven av berg i norr. Under vår- och sommartid kan du njuta av Malagas stränder och dess strandpromenad och i gamla stan hittar du ett brett utbud av bra restauranger och tapasbarer.

Njut av shopping med allt ifrån mer exklusiva marken till de vanliga kedjorna på Calle Larios och den nya Marina. Och för kulturälskaren, missa inte katedralen, Alcazaba Moorish Fortress, Picasso och Thyssen museumen. Den romerska teatern i Málaga, som dateras från 1200-talet f.Kr, återupptäcktes av en slump år 1951.

+Info: Málaga tourism

Bus Málaga

Bus station

Railway station “María Zambrano”

Málaga aeroport “Pablo Ruiz Picasso”

Málaga beaches

Málaga golf

Videos Youtube:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top